SK Studenec - Sokol Jablonec nad Jizerou 14:4

02.05.2013 07:56

    Dohrávku mistrovského utkání s Jabloncem jsme s kolegy trenéry "ušili" až v úterní podvečer. O to více jsem byl mile překvapen, že jsme se ve státní svátek sešli úplně všichni. Netradiční čas výkopu v 15°°h přinesl zejména ve 2.poločase velkou diváckou kulisu, která měla možnost sledovat náš herní projev. Doufám, že se hra všem líbila a namlsali jsme je před mistrovským utkáním našeho "A"týmu.

    První poločas jsme soupeře pouze dotahovali, když otevřel skóre dlouhým balonem, který Vojta proti slunci podcenil. Nicméně jsme nepanikařili a do šaten jsme šli za stavu 3:3, čemuž také herní výkon obou mužstev odpovídal. V kabině jsme si ujasnili a vysvětlili některé situace z první půle a na hřiště vyšli odhodláni vybojovat virtuální 3body...

    Po dvou rychlých brakách hned na úvod, jsme pak již plně kontrolovali hru, sebevědomí klukům narostlo o 100% a dovolovali si tak lehké kombinace na jeden-dva doteky s důrazem na držení balonu a rychlým přechodem do vápna soupeře. Opět jsme předvedli týmový výkon a já musím všechny naše hráče velmi pochválit. Smolařem zůstává nadále Trejby, jehož herní projev se den za dnem zlepšuje, jen už si strašně přeje dát gól... Ačkoliv Pepínův chirurg a mamka nedoporučili zapojení do hry, lavička zariskovala a zápas dohrál bez obnovení zranění:-) Velký počet branek zaznamenal Maty, kdy zejména ve druhém poločase byl kolikrát hladový po gólu. Ačkoliv se kolikrát již Vojtovi nechce do branky, předvedl fantastický výkon jak na brankové čáře, tak i konstruktivní rozehrávce, kdy za celý zápas udělal max. dvě chybičky. Tak snad se v neděli nepřetrhne vítězná šňůra a svojí hrou zaděláme na dobrý výsledek proti Semilům.

Sestava: všichni

—————

Zpět