SK Studenec - SK Semily 20:4

05.05.2013 11:05

    Na den výročí Pražského povstání jsme přivítali mužstvo ze Semil. Z podzimní části jsme jim měli co vracet... Bohužel je stále se opakující problém v přístupu trenérů a funkcionářů v rámci soutěží mládeže... Starší přípravka doplněná hráči mladší, mladší žáci pendlují mezi staršími případně starší přípravkou. Nechápu, proč se jednotlivé týmy nedomluví na sousedské spolupráci a neumožní klukům hrát kvalitní utkání ve stejné věkové kategorii. Těmito přesuny hráčů pouze devalvují kvalitu utkání a pouze si zřejmě udržují množství mládežnických týmů, což jim přináší "pouze" přerozdělované finance, nebo si udržují umělé ego. Faktem je, že je obrovská konkurence ve volnočasových aktivitách našich dětí a hráčů ubývá. To se stalo i dnes, kdy trenéři Semil přivezli torzo svého jistě vynikajícího týmu. Musím ale konstatovat, že ačkoliv na soupisce pro utkání byli převážně hráči 2003 a mladší, za své individuelní herní dovednosti se rozhodně nemusí stydět a přeji jim další fotbalový rozvoj...

    Stav do poločasu byl 10:2. Kluci ze Semil ovšem nic nevzdávali a bojovali až do konečného hvizdu. Svým věkem a fyzickými dispozicemi nám dovolovali spoustu akcí, které jsme přetvářeli v góly. Konečně se trefil Trejby, tak snad se již chytne.

    Výsledek 20:4 je neobjektivní, vzhledem k výše popsanému. Pozval jsem Semily na 22.6., kdy si poměříme síly v plných sestavách při dopoledním turnaji v rámci oslav 90let SK Studenec.

 

Sestava: všichni bez Honzíka (omluven)

—————

Zpět