Před sezonou starší přípravky....

28.08.2012 10:32

    Vážení rodiče Vašich borců,

první zápas letošní sezony odehrajeme již tuto neděli od 9.30 s Jilemnicí. Sraz je v 9h u hřiště.

Dále mám na Vás několik přání a informací:

1) Důsledně sledovat tento web, kde jsou veškeré aktuality a termíny (nebudu již rozesílat sms z vlastní kapsy, na které mi někteří ani neodpoví)

2) OMLOUVAT kluky z tréninků, abych podle jejich počtu mohl uzpůsobit t.j., případně ji sloučil s mladší přípravkou (na tel.:602161613)

3) Kluci na trénink chodí VYBAVENI fotbalovou výstrojí. Jsou již snad dost velcí na to, aby byli schopni si je sami připravit...

4) Na zápasy bude mít KAŽDÝ fotbalovou tašku (ne igelitku apod..) s tímto obsahem: kopačky, chrániče, lahev s pitím, náhradní tričko, ponožky, sprchový gel, ručník (budování základních hygienických návyků, odehraju-osprchuju-čistý jdu domů...)

5) Z osobních důvodů nebudu již brát vždy auto k zápasům a proto Vás žádám o spolupráci s dopravou...

6) Vytiskněte si rozpis a dejte ho na viditelné místo doma, aby i kluci, kteří již snad umí číst i psát mohly SAMOSTATNĚ sledovat kdy a kde se hraje. 

    Trénovat kluky je mým hezkým koníčkem, ale uvědomte si, že s kluky trávím 3x-4x týdně svého času, dělám to zcela zdarma a musím si v práci vyřídit náhradu za sebe. Nemám pracovní dobu po-pá 7-16 a pak páček shledáček... Nejste snad malé děti, či rodiče kterým je to jedno. Uvidíme, jak se nám zápas s Jilemnicí vydaří, neboť toho nemáme zas tolik oproti soupeřům natrénováno, kdy mnozí již trénují i tři týdny. Děkuji Vám za vstřícnost a přeju klukům v této sezóně mnoho úspěchů.

s pozdravem Martin 

—————

Zpět