Poslední zápas ml. přípravky "A" v Martinicích - 29.05.2012.

30.05.2012 16:27

   K poslednímu mistrovskému dvojzápasu jsme v útery odjeli natěšeni do Martinic. Odjeli jsme kompletní, ale při rozcvičování se projevila bolavá záda Matyho, který nakonec musel kromě začátku prvního pločasu sledovat zápas jen z lavičky. Opět nám nevišel začátek prvního zápasu. Než se kluci rozkoukali, tak během pěti minut prohrávali 0:3. Naše akce končily buď nepřesnou přihrávkou, nebo v náruči výborně chytajícího brankáře domácích. Těsně před koncem prvního poločasu Martinice zvíšily na 0:4. Ve druhém poločase se naše hra zlepšila. Měli jsme plno pěkných kombinačních akcí, ale většinou naše střely končily uprostřed branky v náručí brankáře domácích. Dvě šance ve druhém poločase dokázali proměnit jen kluci z Martinic a zaslouženě vyhráli 0:6.

  Do druhého zápasu nastoupili naši kluci jak vyměněný. Hned od začátku zápasu aktivně napadali rozehrávky soupeře, dařily se i naše přihrávky s pěkným zakončením. Dvě naše pohledné akce dokázal proměnit Tom a první poločas skončil 2:0. Ve druhém poločase kluci pokračovali v aktivní hře z prvního poločasu a odměnou byla naše třetí vstřelená branka Dana. Několik šancí soupeře zneškodnil výborně chytající Vojta. Po ojedinělé chybě v obraně na jednu střelu nedosáhl a soupeř snížil na 3:1. Hned jsme odpověděli a po několika pěkných přihrávkách Dan zvíšil na 4:1. V průběhu druhého poločasu jsme měli ještě několik vyložených šancí, které jsme už ale nedokázali proměnit. Před koncem zápasu soupeř snížil na konečných 4:2.

  Nejprve chci poděkovat fanouškům a rodičům obou týmu za bouřlivé povzbuzování !! Myslím si, že všichni hráči na tyto zápasy budou dlouho vzpomínat, protože při takovéhle atmosféře žádný z hráčů ještě nehrál. Také gratuluji týmu z Martinic k druhému místu v soutěži.

  Nakonec našim hráčům jménem všech moc gratuluji k PRVNÍMU MÍSTU v okresním přeboru mladších přípravek. Okresní přebor mladších přípravek dokázal náš tým vyhrát už potřetí v řadě ! Jménem trenérů klukům děkuji za vzornou reprezentaci našeho klubu a všem přeji, aby v těchto výkonech pokračovali v příští sezóně ve starší přípravce.          

 

Naše sestava : Vojta Reiner, Luky Vondra, Luky Trejbal, Kuba Šimáček, Honzík Pauček, Tom a Dan Jandurovi a Maty Hrubý. 

SK Studenec A  :  Sokol Martinice   0 : 6 ( 0 : 4 )    

 

SK Studenec A  :  Sokol Martinice  4 : 2 ( 2 : 0 )    

Naši střelci :   3 - Tom Jandura, 1 - Dan Jandura

 

—————

Zpět