Mladší příravka ve Studenci - 16.09.2012

18.09.2012 13:21

   V neděli za pěkného slunečného počasí odehrála naše mladší přípravka další mistrovský dvojzápas poprve na domácím hřišti. K prvnímu zápasu klici nastoupili proti Sokolu Nová Ves. Hned na začátku zápasu dvakrát utekl Kuba Šimáček a pěkně usměrnil míč do soupeřovi branky. Další branku přidal Denis Šabata. Soupeř se nevzdal a do poločasu stačil snížit na 3:2. Ve druhém poločase naši kluci předvedli několik pěkných akcí a zasloženě vyhráli 9:2.

  Ve druhém záse nás čekal těžký soupeř z Jablonce. Hned na začátku zápasu jsme prohrávali 0:1. V zápětí ale Kuba Šimáček dokázal srovnat na 1:1 a po pěkném rohu Kuby Šimáčka pohotově z voleje zakonči Honzík Štefan a vedli jsme 2:1. Během několika minut jsme ale opět prohrávali 2:3. Před koncem poločasu pěknou střelou k tyči dokázal vyrovnat Honzík Štefan na 3:3. Ve druhém poločase bylo několik šancí na obou stranách. Na naši straně všechny šance zneškodnil opět výborně chytající Ondra Berger. Po krásné samostatné akci dokázal vstřelit jedinou branku ve druhém poločase Dominik Doubek a naši kluci vyhráli 4:3.

   Musím pochválit všechny naše kluky za předvedenou hru a bojovnost v obou zápasech. Také děkuji všem našim fanouškům, rodičům a rodinným příslušníkům za podporu při fandění. Každé malé fotbalové srdíčko potěší, když má od rodičů a svých blízkých podporu.    

 

Naše sestava :  Ondra Berger , Adam Vancl, Kuba Šimáček, Šimon Ulvr , Dominik Doubek, Dan Krebs , Honzík Štefan , Aleš Čapek , Míša Šulc a Denis Šabata 

 

SK Studenec  :  Sokol Nová Ves  9 : 2 ( 3 : 2 )

Náši střelci :  4 - Kuba Šimáček , 3 - Honzík Štefan , 2 - Denis Šabata

SK Studenec  :  Sokol Jablonec 4 : 3 ( 3 : 3 )

Náši střelci :  2 - Honzí k Štefan , 1 - Kuba Šimáček , 1 - Dominik Doubek

 

—————

Zpět