Mladší přípravka ve Studenci - 14.10.2012

16.10.2012 08:26

   V neděli jsme odehráli poslední domácí dvojzápas podzimní části s Jiskrou Libštát. Hned na začátku zápasu jsme řešili nevolnost našeho brankáře Ondry Bergera. Ondra nakonec v brance zůstal a podržel náš tým několika pěknými zákroky. Po bojovném začátku zápasu první branku vstřelil náš soupeř. Po pěkné naši akci vyrovnal Šimon Ulvr, ale soupeř hned odpověděl a poločas skončil 1:2. Ve druhém poločase se naše hra zlepšila. Bylo vidět několik pěkných našich kombinačních akcí a začalo se nám dařit i při zakončení. Šimon Ulvr a Honzík Štefan po dvou pěkných střelách otočili vývoj zápasu na 3:2. Klici pokračovali v dobrém výkonu. Po dobře zahraném rohovém kopu Adama Vancla zvýšil naše vedení Kuba Šimáček. V závěru zápasu Honzík Štefan svým druhý gólem upravil skóre zápasu na konečných 5:2.

   Ve druhém zápase se stejným soupeřem nám nevyšel začátek zápasu. Dvěma rychlými góly jsme prohrávali 0:2. Po pěkné pohotové střele Adama Vancla z poloviny hřiště pod břevno soupeřovi branky skončil poločas stejným výsledkem 1:2. Ve druhém poločase zvýšil náš soupeř vedení na 1:3. Dvě minuty před koncem zápasu snížil Šimon Ulvr na 2:3 a dal naději k případnému vyrovnání. V samotném závěru zápasu z penalty náš soupeř navýšil konečné śkóre zápasu na 2:4.

   Musím pochválit naše kluky za předvedený bojovný výkon v obou zápasech a rodičům Kuby Šimáčka za změnu nedělního programu (odjezd do Prahy).

  

Naše sestava :  Ondra Berger , Adam Vancl , Dominik Doubek , Šimon Ulvr , Honzík Štefan , Kuba Šimáček , Aleš Čapek , Míša Šulc , Dan Krebs a Patrik Efenberk

 

SK Studenec  :  Jiskra Libštát 5 : 2 ( 1 : 2 )

Náši střelci :  2 - Šimon Ulvr , 2 - Honzík Štefan , 1 -  Kuba Šimáček

SK Studenec  :  Jiskra Libštát 2 : 4 ( 1 : 2 )

Náši střelci :   1 - Šimon Ulvr , 1 - Adam Vancl

 

—————

Zpět