Mladší přípravka ve Studenci - 12.05.2013

13.05.2013 12:50

   Další dvojzápas mladší přípravky jsme v neděli odehráli na domácím hřišti. Omluveni byli Míša Šulc a Martin Jerie. V prvním zápase nás čekal soupeř z Mírové. Kluci začali dobře. Po pěkných akcích dal tři góly Šimon Ulvr. Soupeř se ale nevzdal a postupně snižoval. Po důrazu před brankou soupeře přidal čtvrtou branku Honzík Štefan a před koncem prvního poločasu naši pátou branku přidal střelou přes celé hřiště Adam Vancl. Ve druhém poločase nás soupeř přitlačil a dokázal vyrovnat na 5:5. Byl to boj o každý míč. V poslední minutě Kuba Šimáček z úhlu vstřelil naši vítěznou branku a kluci se radovali z prvního jarního vítězství.

  Ve druhém zápase nás čekal soupeř z Rovenska, který ještě neztratil bod. Po prvním poločase po pěkných akcích soupeře jsme prohrávali 0:5. Hned na začátku druhého poločasu dal naši první branku Kuba Šimáček, ale soupeř nepolevil a přidal dalších šest branek. Honzík Štefan pěknou pohotovou sřelou upravil výsledek na konečných 2:11. V obou zápasech musím naše kluky pochválit za bojovnost.   

  

 

Naše sestava :  Ondra Berger , Adam Vancl , Šimon Ulvr , Honzík Štefan , Kuba Šimáček , Aleš Čapek , Dan Krebs , Míša Vonda , Dominik Doubek , Patrik Efenberk a Denis Šabata.

 

SK Studenec : SK Mírová  6 : 5 ( 5 : 3 )

Náši střelci :  3 - Šimon Ulvr , 1 - Honzík Štefan , 1 - Adam Vancl , 1 - Kuba Šimáček

SK Studenec : Sokol Rovensko  2 : 11 ( 0 : 5 )

Náši střelci :  1 - Kuba Šimáček , 1 - Honzík Štefan

 

—————

Zpět