Mladší přípravka v Pěnčíně - 28.04.2013

29.04.2013 18:55

   K prvnímu jarnímu dvojzápasu jsme odjeli za chladného a deštivého počasí do Pěnčína. Omluveni byli Dominik Doubek , Denis Šabata a Martin Jérie. V prvním zápase jsme nastoupili proti našemu nejčastějšímu soupeři z Martinic. Naši kluci začali dobře a po pěkné akci Honzíka Štefana se ujali vedení. Náši druhou branku přidal Míša Vondra. Pořadatelé nám připravili menší hřiště a tak se hra rychle přelévala před obě branky. Postupně padlo několik gólů na obou stranách. Do naši branky zbytečně po několika chybách v obraně. Prohrávali jsme 3:4, ale po pěkné samostatné akci Kuby Šimáčka poločas skončil 4:4. Na začátku druhého poločasu jsme dostali během několika minut tři góly. Jeden po odkopu brankáře Martinic. Také soupeř neproměnil penaltu, když se po pěkné střele míč odrazil od břevna za Ondru a Ondra míč se štěstím chytil. I když hra byla vyrovnaná a měli jsme také několik šancí, tak Míša Šulc dokázal jen snížit na konečných 5:7 a radovali se kluci z Martinic.

   Ve druhém zápase nás čekal těžký domácí soukeř Pěnčín-Turnov A. V tomto zápase nás soupeř přehrál ve všech fotbalových činnostech a poločas skončil 7:0. Ve druhém poločase se naše hra zlepšila. Naši kluci si vypracovali několik šancí, ale góly dával jen soupeř a zápas skončil zaslouženě naši prohrou 12:0.     

  

Naše sestava :  Ondra Berger , Adam Vancl , Šimon Ulvr , Honzík Štefan , Kuba Šimáček , Aleš Čapek , Míša Šulc , Dan Krebs , Patrik Efenberk a Míša Vonda.

 

Sokol Martinice  :  SK Studenec  7 : 5 ( 4 : 4 )

Náši střelci :  2 - Honzík Štefan , 1 - Míša Vondra , 1 - Kuba Šimáček , 1 - Míša Šulc 

FK Pěnčín-Turnov A : SK Studenec  12 : 0 ( 7 : 0 )

 

—————

Zpět