Mladší přípravka v Kruhu - 30.09.2012.

30.09.2012 14:41

   V neděli jsem odehráli za krásného slunečného počasí další mistrovský dvojzápas v Kruhu. Omluven byl Dominik Doubek, neomluven Denis Šabata a nemocný Dan Krebs. V prvním poločase bylo z naši strany vidět plno pěkných přihrávek a poločas zaslouženě skončil 6:1 pro náš tým. Ve druhém poločase bylo v naši obraně plno chyb, které soupeř dokázal potrestat. Z naši strany tři branky ve druhém poločase přidal Kuba Šimáček a zápas pro nás skončil vítězně 9:4.

   Ve druhém zápase proti domácímu Sokolu Kruh jsme začali aktivně a vypracovali jsme si několik brankových příležitostí, které jsme ale nedokázali proměnit. Brankové skóre z naši strany nakonec otevřel Kuba Šimáček. O několik minut nás soupeř potrestal při chybě v obraně a poločas skončil 1:1. Ve druhém poločase to byl opět boj o každý míč. Po pěkné přihrávce Honzíka Štefana si naběhl Šimon Ulvr a sám před brankářem pěkně zakončil. O několik minut po pěkné kombinační akci přidal svůj druhý gól v zápase Šimon Ulvr a zápas skončil pro nás úspěšně 3:1. Musím opět pochválit našeho brankáře Ondru Bergera, který v obou zápasech předvedl několik bravůrních zákroků a podržel náš tým.   

  

Naše sestava :  Ondra Berger , Adam Vancl, Šimon Ulvr , Honzík Štefan , Kuba Šimáček , Aleš Čapek , Míša Šulc a Patrik Efenberk

 

SK Studenec  :  Sokol Horní Branná 9 : 4 ( 6 : 1 )

Náši střelci :  6 - Kuba Šimáček , 2 - Patrik Efenberk , 1 - Šimon Ulvr

SK Studenec  :  Sokol Kruh 3 : 1 ( 1 : 1 )

Náši střelci :   2 - Šimon Ulvr , 1 - Kuba Šimáček

 

—————

Zpět