Mladší přípravka v Košťálově - 19.05.2013

28.05.2013 19:04

   Další dvojzápas mladší přípravky jsme v neděli odehráli v Košťálově. V prvním zápase nás čekal náš nejčastější soupeř z Martinic. Kluci v tomto zápase začali dobře. Hned v začátku zápasu dal jeden gól Honzík Štefan a další dva góly přidal Šimon Ulvr. Po nedorozuměni v naši obraně soupeř snížil na 3:1, ale konečné skóre prvního poločasu upravil na 4:1 Honzík Štefan. Ve druhém poločase nás soupeř přitlačil před naši branku a přidal svoji druhou branku. Kluci bojovali. Honzík Štefan a Šimon Ulvr přidali další dvě naše branky, ale v závěru zapasu soupeř dvěma brankami upravil konečné skóre na 6:4. V tomto zápase musím kluky pochválit za bojovnost a nasazení.

  Ve druhém zápase jsme nastoupili proti FK Pěnčín Turnov A. Na začátku zápasu jsme dostali smolný gól, když ze schrumáže před naši brankou se dokutálel míč do branky. Honzík Štefan ale o několik minut vyrovnal na 1:1. Po neodpískaném autu jsme dostali druhý gól a poločas skončil 1:2. Ve druhém poločase jsme odpadli fyzicky. Postupně po našich chybách soupeř navýšil skóre na konečných 1:9.  

 

 

Naše sestava :  Ondra Berger , Adam Vancl , Šimon Ulvr , Honzík Štefan , Kuba Šimáček , Aleš Čapek , Dan Krebs , Dominik Doubek , Míša Šulc , Patrik Efenberk a Denis Šabata.

 

SK Studenec : Sokol Martinice  6 : 4 ( 4 : 1 )

Náši střelci :  3 - Šimon Ulvr , 3 - Honzík Štefan

SK Studenec : FK Pěnčín Turnov A  1 : 9 ( 1 : 2 )

Náši střelci :  1 - Honzík Štefan

—————

Zpět