Mladší přípravka v Košťálově - 08.09.2012

09.09.2012 11:32

  V sobotu odehrála naše mladší přípravka další mistrovský dvojzápas na hřišti v Košťálově. Náš první soupeř byl z Kruhu. Hned od začátku zápasu náš tým převzal iniciativu a vypracoval si několik brankových příležitostí. První naši branku vstřelil Dominik Doubek a dvakrát pohotově zakončil Šimon Ulvr. Na začátku druhého poločasu soupeř snížil na 3:1. Naši kluci ale nepolevili a přidali další dvě branky. Po pěkném rohovém kopu Adama Vancla pohotově zakončil Dominik Doubek a po samostatném úniku na konečných 5:1 upravil skóre Honzík Štefan.

  Ve druhém zápase nás čekal tým z Horní Branné. V tomto zápase si naši kluci vypracovali hodně brankových příležitostí a naše skóre postupně narůstalo na konečných 19:0. I tak ale několik dalších stoprocentních šancí jsme nedokázali proměnit. Je ale potěšující, že na tomto výsledku se brankově prosadil celý náš tým.

  V obou zápasech poprve v naši brance chytal Ondra Berger, který si zaslouží za svůj výkon velkou pochvalu. Jak v zápase, ale hlavně při pozápasových penaltách ukázal svou pohotovost a mrštnost, kdy zneškodnil převážnou většinu penalt soupeřů.

 

Naše sestava :  Ondra Berger , Adam Vancl, Kuba Šimáček, Šimon Ulvr , Dominik Doubek, Dan Krebs , Honzík Štefan , Efenberk Patrik a Denis Šabata 

SK Studenec  :  Sokol Kruh  5 : 1 ( 3 : 0 )

Náši střelci :  2 - Dominik Doubek , 2 - Šimon Ulvr , 1 - Honzík Štefan

SK Studenec  :  Sokol Horní Branná 19 : 0 ( 8 : 0 )

Náši střelci :  7 - Honzí k Štefan , 5 - Kuba Šimáček , 3 - Denis Šabata , 1 - Adam Vancl , 1 - Dominik Doubek , 1 - Patrik Efenberk , 1 - Dan Krebs 

 

—————

Zpět