Mladší přípravka v Jablonci nad Jizerou - 26.05.2013

28.05.2013 19:34

   K dalšímu dvojzápasu mladší přípravky jsme v neděli odjeli do Jablonce nad Jizerou. Počasi nám nepřálo. V kombinaci chladného počasí 7° a souvislého deště to všichni kluci měli těžké. Ještě že jsme měli s sebou maminku a maserků Marušku Bergerovou, která se o kluky postarala a hřejivka aspoň drobek snížila prochladnutí. V prvním zápase nás čekal domácí soupeř. V prvním poločase po několika chybách a v soubojích jeden na jednoho jsme dostali sedm gólů. Kluci ale předvedli také několik pěkných akcí, z kterých Šimon Ulvr dal dvě braky a poločas skončil pro nás nelichotivě 7:2. Ve druhém poločase kluci bojovali a začali vyhrávat souboje a Hozík Štefan přidal náš třetí gól. Po pěkné přihrávce z naši obrany Honzík Štefan zatáhl míč po pravé straně a nacentroval mezi vybíhajícího brankáře a obránce před branku, kde už do prázdné branky přidal náš čtvrtý gól Míša Šulc a upravil skóre na konečných 7:4 pro domácí. To byla naše nejhezčí akce. Ve druhém poločase kluci měli několik šancí, kdy byli sami před brankářem soupeře ale už nedokázali proměnit. Hlavně za druhý poločas kluci musím pochválit.

  Ve druhém zápase jsme nastoupili proti týmu ze Semil. V tomto zápase byl soupeř lepší. Vyhrával osobní souboje a každou naši chybu dokázal potrestat. Také hráči ze Semil kopali dvě penalty. Prvni penaltu chytil náš brankář Ondra Berger a druhou penaltu soupeř dal mimo branku.    

 

Naše sestava :  Ondra Berger , Adam Vancl , Šimon Ulvr , Honzík Štefan , Aleš Čapek , Dan Krebs , Dominik Doubek , Míša Šulc a Martin Jerie.

 

Sokol Jablonec nad Jizerou : SK Studenec  7 : 4 ( 7 : 2 )

Náši střelci :  2 - Šimon Ulvr , 1 - Honzík Štefan , 1 - Míša Šulc

SK Studenec : SK Semily  1 : 9 ( 1 : 4 )

Náši střelci :  1 - Honzík Štefan

—————

Zpět