Mladší přípravka v Jablonci nad Jizerou - 20.10.2012.

21.10.2012 11:05

   V sobotu za krásného slunečného počasí jsme odjeli k odloženému poslednímu mistrovskému dvojzápasu do Jablonce nad Jizerou. Omluveni byli Dominik Doubek a Denis Šabata. V prvním zápase jsme nastupili proti domácímu týmu. Hned na začátku zápasu jsme si vypracovali dvě stoprocentní šance, které jsme neproměnili. Soupeř nás potrestal dvěma góly. Šimon Ulvr dokázal snížit na 1:2, ale ve druhé polovině prvního poločasu se naše hra zhoršila. Po špatném obsazování hráčů nás soupeř potrestal dalšími pěti góly a poločas pro nás skončil velkým rozdílem 1:7. Ve druhém poločase nás od dalších obdržených branek zachránila několikrát tyčka nebo břevno. V samotném závěru zápasu na konečných 2:10 vstřelil naši druhou branku Honzík Štefan.

   Ve druhém zápase nás čekal soupeř z Nové Vsi. V tomto zápase se pět našich hráčů podílelo na vstřelení našich branek a kluci zaslouženě vyhráli 10:2.

   Při zpáteční cestě jsme podnikli vyhlídkovou jízdu přes Rezek. Při podzimním slunečném počasí to byla nádhera.     

  

Naše sestava :  Ondra Berger , Adam Vancl , Šimon Ulvr , Honzík Štefan , Kuba Šimáček , Aleš Čapek , Míša Šulc , Dan Krebs a Patrik Efenberk

 

Sokol Jablonec nad Jizerou  :  SK Studenec  10 : 2 ( 7 : 1 )

Náši střelci :  1 - Šimon Ulvr , 1 - Honzík Štefan

SK Studenec  :  Sokol Nová Ves  10 : 2 ( 5 : 2 )

Náši střelci :   3 - Honzík Štefan , 2 - Kuba Šimáček , 2 - Míša Šulc , 2 - Patrik Efenberk , 1 - Adam Vancl

 

 

 

 

 

 

 

 

—————

Zpět