Mladší přípravka "B" ve Studenci - 13.05.2012.

13.05.2012 20:27

   Naše mladší přípravka "B" v neděli odehrála jediný jarní mistrovský domácí dvojzápas se Sokolem Nová Ves A a B. V prvním zápase náš tým hned na začátku po dvou chybách v obraně prohrával 0:2. Po pěkné akci snížíl Luky Trejbal. O několik minut náš soupeř přidal třetí gól a do poločasové přestávky jsme šli s nepříznivým skórem 1:3. Ve druhém poločase Luky s Matym přidali ještě dva góly a musím říci, že se štěstím jsme remízovali 3:3.

  Ve druhém zápase proti Sokolu Nová Ves B po pěkné samostatné akci rozvlnil poprve síť Kuba Šimáček. Soupeř dokázal o několik minut vyrovnat. Další naši branku přidal Luky Vondra, ale vedení jsme dlouho neudrželi. Před koncem prvního poločasu Luky Trejbal přidal náš třetí gól a do přestávky jsme šli s jednobrankovým vedením 3:2. Ve druhém poločase jsme měli několik šancí, ale žádná neskončila v soupeřově brance. Soupeř nás těsně před konečným hvizdem rozhodčího potrestal a zápas skončil stejným výsledkem jako první zápas 3:3.  

 

Naše sestava :  Adam Vancl, Kuba Šimáček, Dominik Doubek, Aleš Čapek, Dan Krebs, Honzík Štefan, Šimon Urban, Šimon Ulvr, Patrik Efenberk, Míša Šulc, Luky Vondara, Maty Militký a Luky Trejbal    

SK Studenec B  :  Sokol Nová Ves A  3 : 3 ( 1 : 3 )

Náši střelci :  2 - Trejbal Luky , 1 - Maty Militký

SK Studenec B  :  Sokol Nová Ves B  3 : 3 ( 3 : 2 )

Náši střelci :  1 - Kuba Šimáček , 1 - Luky Vondra , 1 - Luky Trejbal

 

 

     Ke třetímu dopolednímu zápasu náš tým nastoupil k přátelskému zápasu proti nejmenším hráčům z Martinic. Kluci se na tento zápas těšili a postupně v zápase dostali všichni stejnou šanci. Začátek zápasu nám opět nevyšel a postupně jsme už prohrávali 0:3. Kluci bojovali a Míša Šulc snížil do poločasu na 1:3. Ve druhém poločase kluci přidali víc pěkných přihrávek. Předvedli několik pěkných akcí se zakončením také na brankové konstrukci. Dva pěkné góly přidal Dominik Doubek a na konečných 4:3 Míša Šulc. Také v tomto zápase nastoupil náš nejmladší hráč Patrik Pacholík (2007). Za jeho nebojácnost a bojovnost si zaslouží velkou pochvalu. Nakonec musím poděkovat hráčům z Martinic za pěkný zápas.

 

Naše sestava :  Adam Vancl, Kuba Šimáček, Dominik Doubek, Aleš Čapek, Dan Krebs, Honzík Štefan, Šimon Urban, Šimon Ulvr, Patrik Efenberk, Míša Šulc a Patrik Pacholík.    

SK Studenec B  :  Sokol Martinice  4 : 3 ( 1 : 3 )

Náši střelci :  2 - Šulc Míša , 2 - Doubek Dominik

 

 

—————

Zpět