Dobrý trénink - deviza budoucnosti....

15.04.2013 09:31

S vyhlášeným tréninkovým programem budete moci pravidelně nahlížet pod pokličku odborníků, kteří tento program rozvíjejí již 30 let. Nejdříve si popíšeme základní východiska.

 
1) nejprve dokonalá technika a ovládnutí míče
2) důraz na první dotyk s míčem a přesnou přihrávku
3) schopnost poradit si v situaci jeden na jednoho, dva na dva , tři na tři atd...
4) rychlost na hřišti s míčem a bez něj
5) zakončení a střelba
6) týmová hra
 

Fotbal je hra ve vysokém tempu s hráči soutěžícími o kontrolu a držení míče a o čas a prostor, který se snaží co nejefektivněji využít. Klíčovými a určujícími faktory často bývá, jak dobře hráči zpracovávají a kontrolují míč, jak rychle a přesně si přihrají. Skvělí hráči, jako Beckham, Xavi a Fabregas perfektně přijímají a přihrávají míč, čímž ulehčují herní situace svým spoluhráčům. Jejich precizní doteky často vedou ke vzrušujícím střelám a gólům, které ovlivňují mnohé ligové a pohárové zápasy a nebo mistrovství. Tyto skvělé dovednosti jsou samozřejmě výsledkem nesčetných hodin praxe. Hvězdy, vědomy si důležitosti těchto schopností, během své kariéry trvale pilují dovednosti přijímání míče a přihrávání. V rámci Coerver® Coaching máme skvělá cvičení pro skupinky hráčů, která rychle zlepší tuto kritickou část hry každého hráče. Pro tato cvičení nejste nikdy příliš mladí nebo staří. Zkoušejte je. Zlepší vaši hru.

 

Dívat se na skvělé hráče pomáhá

Na našich kempech vždy doporučujeme, aby se hráči dívali na zápasy, kdykoliv dostanou příležitost. Díky televizi můžeme vidět více světového fotbalu, než kdykoliv předtím, ať už je to domácí soutěž, ligy anglická, italská, francouzská, španělská a jihoamerická a nebo ME a MS. V těchto zápasech světových týmů jsou hvězdní hráči vzory nejlepších dovedností ve hře a podporujeme Vás a vaše hráče, aby se dívali, jak jen to je možné. Zeptejte se hráčů, aby identifikovali klíčové hráče a dovednosti jednotlivce a akce, které jsou tak efektivní. Využijte hvězdy jako své vzory k vytvoření vašich akcí a akcí vašich hráčů. Myslíme si, že toto je skvělý způsob, jak motivovat hráče a rozšířit jejich fotbalové znalosti a dovednosti. Sněte, věřte a dosáhněte svých cílů. Dokážete to!

 

https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=We5Ay9AHFOk

https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=7X8V5lL0uo4#t=0s

https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=9e5x15Hik2Y#t=0s

 

—————

Zpět